بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
کرج - عصر امروز یکشنبه محفل شعر خوانی شاعران آیینی استان البرز در حضور نماینده ولی فقیه استان البرز و امام جمعه کرج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز یکشنبه محفل شعر خوانی شاعران آئینی استان البرز در حضور نماینده ولی فقیه استان البرز و امام جمعه کرج با حضور 30 نفر از شاعران استانی برگزار شد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج گفت: روح انسان از تولد تا زمان مرگش مراحل مختلفی را پشت سر می گذارد و در یک حال نیستیم و حالات مختلفی داریم و به طور مثال کودک نیاز اولیه اش خوردن و آشامیدن است و درکی ندارد جز این بزرگ تر می شود و روحش ارتقا پیدا می کند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی حسینی همدانی اذعان داشت: انسان با گذشت زمان همچون کودکی که بزرگ تر می شود، میل اش تغییر می کنند، مثل هنر و بعضی ها هم شاید به طبیعت درکی داشته باشند اما میلی به هنر ندارند و آن را حس نمی کنند، چون به آن جایگاه نرسیده اند .
وی ادامه داد: هنرمند به دنبال خلق اثر است و می خواهد خالق باشد و این همان صفتی است که رد خداوند متعال وجود دارد و این نعمت بزرگ را خداوند به شما هنرمندان و شاعران داده است.
همچنین وی خاطر نشان کرد: این نعمت را خداوند به یک عده خاص می دهد و باید آن را قدر دانست و داشتن این صفت به معنای دیدن زیبایی ها است و حتی ممکن است ظاهرش بد باشد اما می توان باطن زیبای آن را درک کرد.
امام جمعه کرج یادآور شد: هنر انقلابی یعنی دیدن زیبایی ها و زیبایی هایی که رد باطن هر چیزی وجود دارد و البته تبیین زیبای زشتی ها هم لازم است.
وی یادآور شد: اینکه انسان هنرمند زیبایی مسئله را درک می کند و با هنرش آن را پردازش می کند تا دیگران از آن لذت ببرند و آن را درک کنند نشان از دغدغه آنها دارد و مثلاً بحث تجمل گرایی، بحث اشرافی گری، استفاده از بیت المال و… باید به گونه ای باشد که به این مسائل بد، به خوبی و زیبایی پرداخته شود تا به کمک هنر بتوان تنفر از این بدی ها را در جامعه نشان داد.
حجت الاسلام حسینی همدانی گفت: شعر خودش فرهنگ و حافظ فرهنگ است و وقتی که شاعری شعر می گوید یعنی به توسعه فرهنگ می پردازد و این در بردارنده حکمت عمیق شعر است.
وی زبان شعر را زبان جهاد خواند و افزود: شعر می تواند از حق دفاع کند و این بیان رسول خدا ( ص) است.
همچنین وی یادآور شد: باید شبکه ای از شعرا تشکیل شود و جلسات مستقل داشته باشند و انجمن های ادبی تشکیل داده شده و نفر تربیت کنند تا کار گسترده و پخته تر شود.
{{name}}
{{content}}